Condoleancepagina

omdat het ook anders kan

Een dankbaar bericht van troost

Op welke manier voel jij je persoonlijk betrokken? Laat het weten door een bericht achter te laten op deze pagina. Voor de nabestaanden zijn jouw woorden, foto’s en herinneringen van onschatbare waarde.

Reacties op deze pagina zijn voor iedereen zichtbaar en worden na vier weken verwijderd. Wil je wel een boodschap achterlaten, maar wil je niet dat deze zichtbaar is? Stuur dan een bericht per email aan contact@berdienuitvaart.nl.
Alle reacties worden gebundeld en in boekvorm aangeboden aan de nabestaanden, als blijvende en tastbare herinnering.

Jouw bijdrage van troost en teken betrokkenheid zijn ontzettend waardevol!

Dankbare groet,
Berdien
Berdien Uitvaartbegeleiding

Wensenboekje

In het boekje kun je lezen wat er allemaal bij komt kijken vanaf het moment van overlijden. Ook zijn er een groot aantal dingen waar je alvast kan invullen wat je wensen zijn, voor wanneer het nodig is. Welke dingen belangrijk zijn en wat je mooi lijkt. De vragen zullen je nabestaanden helpen om tijdens de emotionele periode na jouw overlijden de wensen over te brengen aan de uitvaartbegeleider. Uiteraard is er veel ruimte voor eigen wensen tijdens een afscheidsceremonie. Zie dit boekje als een beginpunt, een leidraad, en voel je vrij om aan te vullen waar je iets mist. Het wordt jouw afscheid.

Gratis
wensenboekje
aanvragen