Condoleancepagina

omdat het ook anders kan

Op mijn website bied ik ook de mogelijkheid om online het condoleance-register te tekenen wanneer een dierbare vriend, familielid of kennis is overleden. De berichten zijn hiermee inzichtelijk voor de nabestaanden en worden zo digitaal onderdeel van het afscheid.

Dit register is openbaar en inzichtelijk voor de nabestaanden en andere geïnteresseerden. Wil je liever een persoonlijk bericht doorgeven stuur dit dan naar contact@berdienuitvaart.nl  Na ongeveer 4 weken wordt er een boekje gemaakt en als herinnering aan de nabestaanden aangeboden. Daarna worden deze gegevens verwijderd

Wensenboekje

In het boekje kun je lezen wat er allemaal bij komt kijken vanaf het moment van overlijden. Ook zijn er een groot aantal dingen waar je alvast kan invullen wat je wensen zijn, voor wanneer het nodig is. Welke dingen belangrijk zijn en wat je mooi lijkt. De vragen zullen je nabestaanden helpen om tijdens de emotionele periode na jouw overlijden de wensen over te brengen aan de uitvaartbegeleider. Uiteraard is er veel ruimte voor eigen wensen tijdens een afscheidsceremonie. Zie dit boekje als een beginpunt, een leidraad, en voel je vrij om aan te vullen waar je iets mist. Het wordt jouw afscheid.

Gratis
wensenboekje
aanvragen