Search
Close this search box.

Gesprek bij Leven

Praten over later

“Mijn aandacht gaat uit naar een persoonlijke sfeer tot aan de uitvaart en ook daarna.”

Praten over de eigen dood en uitvaart is voor veel mensen niet gemakkelijk of vanzelfsprekend. Liever gaat men een dergelijk gesprek uit de weg. Maar zodra je weet dat jouw leven of dat van je dierbare op korte termijn eindigt. Kan een goede voorbereiding van de uitvaart rust geven. En voor de nabestaande kan het fijn zijn te weten dat ze handelen naar de wensen van de overledene.

Het gratis te verkrijgen boekje: zo zou ik het willen heb ik hiervoor samengesteld. Om het onvermijdelijke toch bespreekbaar te maken. Om samen toch eens rustig te gaan zitten en samen bewuste keuzes te maken. Hoe moeilijk en gevoelig dit onderwerp ook is.

Het boekje geeft houvast en is een startpunt voor het invullen van de uitvaart. Er staan diverse vragen, tips en mogelijkheden in, maar er is vooral voldoende ruimte om het afscheid zo in te kleuren en vorm te geven zodat het bij jou past. Het vormgeven van een uitvaart is immers vooral een persoonlijk proces. En voor je nabestaanden kan een passend afscheid een troostende herinnering zijn.

Heb je alles besproken en ingevuld, leg het dan zorgvuldig in de kast om het daar voorlopig lekker stoffig te laten worden.

Stel je prijs op een persoonlijk gesprek over jouw wensen of wil je meer weten over de mogelijkheden die er zijn, bel mij gerust. Ik kom graag kennismaken. Ik denk graag mee over het vormgeven van een passend afscheid. Uiteraard is een kennismaking kosteloos en vrijblijvend.

Uitvaartwensen

Het boekje is geheel vrijblijvend en kan ook opgehaald worden bij ’t Bint, Markt 13 in Oirschot

Het gratis te verkrijgen wensenboekje met als uitgangspunt ‘zo zou ik het willen’ heb ik samengesteld om het onvermijdelijke toch bespreekbaar te maken, zodat je samen eens rustig kunt gaan zitten en bewuste keuzes kunt maken. Hoe moeilijk en gevoelig dit onderwerp ook is. Het boekje geeft houvast en is een startpunt voor het invullen van de uitvaart. Er staan diverse vragen, tips en mogelijkheden in en er is voldoende ruimte om het afscheid zo in te kleuren en vorm te geven dat het bij jou past. Het vormgeven van een uitvaart is immers vooral een persoonlijk proces. De antwoorden zullen je nabestaanden helpen om tijdens de emotionele periode na jouw overlijden de wensen over te brengen aan de uitvaartbegeleider. Voor je nabestaanden kan een passend afscheid een troostende herinnering zijn. Heb je alles besproken en ingevuld, leg het dan zorgvuldig in de kast om het daar voorlopig lekker stoffig te laten worden.

vraag hier je gratis wensenboekje

Van alle dingen in het leven is er één ding zeker: het leven is eindig. Of je nu veel of weinig met de dood bezig bent, soms is het fijn om alvast over sommige dingen na te denken. Om te lezen over hoe het werkt wanneer je er niet meer bent. Waar je geliefden straks over na moeten denken en waar je ze misschien kan bij helpen. Zodat jij én jouw geliefden een afscheid krijgen dat past bij wie je bent.