Search
Close this search box.

Celestine

Taboes doorbreken, het verdriet lichter maken

Voor veel Oirschottenaren is Celestine een vertrouwd gezicht en roept zij automatisch een kundig en veilig gevoel op bij mensen. Met 35 jaar werkervaring als doktersassistente kwam Celestine al regelmatig in aanraking met de eindigheid van het leven. Het delen van lief en leed met mensen uit de gemeente is voor haar vanzelfsprekend en past bij de puurheid van haar karakter. 

Na haar leven naast de huisarts, was de stap naar Berdien Uitvaartbegeleiding zo gemaakt.
‘Taboes doorbreken, het verdriet lichter maken, persoonlijkheid toevoegen in een afscheid en dat allemaal op basis van dorpse gemoedelijkheid en betrokken herkenbaarheid’, dat is waarom Celestine dit werk zo graag doet. Het blijkt een hele mooie wisselwerking te zijn tussen het team van Berdien en de families die door hen begeleid worden.

vraag hier je gratis wensenboekje

Van alle dingen in het leven is er één ding zeker: het leven is eindig. Of je nu veel of weinig met de dood bezig bent, soms is het fijn om alvast over sommige dingen na te denken. Om te lezen over hoe het werkt wanneer je er niet meer bent. Waar je geliefden straks over na moeten denken en waar je ze misschien kan bij helpen. Zodat jij én jouw geliefden een afscheid krijgen dat past bij wie je bent.