Search
Close this search box.

Team Berdien

Vast aanspreekpunt

Het afscheid wordt door mij geregeld: ik ben het vaste aanspreekpunt. Hier kies ik uitdrukkelijk voor, omdat ik veel waarde hecht aan laagdrempelig, persoonlijk contact en op deze manier de kans verklein op miscommunicaties. Wel heb ik een team van professionals om mij heen verzameld die mij helpen waar het nodig is, denk aan drukwerk of de laatste verzorging. Met dit team zal ik je in de week van het afscheid zo goed mogelijk ontzorgen.

Ik ben dag en nacht bereikbaar op 06-424 808 26. Mijn werkgebied is omgeving Oirschot, Best, Moergestel, Haghorst, Diessen, Hilvarenbeek, Tilburg, Oost-West-Middelbeers, de Kempen, Vught, Reusel, Bladel, Veldhoven en Den Bosch. Wil je eerst contact met me opnemen om een gesprek in te plannen?

mijn laatste wensboekje

Van alle dingen in het leven is er één ding zeker: het leven is eindig. Of je nu veel of weinig met de dood bezig bent, soms is het fijn om alvast over sommige dingen na te denken. Om te lezen over hoe het werkt wanneer je er niet meer bent. Waar je geliefden straks over na moeten denken en waar je ze misschien kan bij helpen. Zodat jij én jouw geliefden een afscheid krijgen dat past bij wie je bent.

Werkverleden

Werken in de uitvaartbranche is een keuze die niet alle mensen begrijpen. Toch vind ik het de meest mooie en dankbare baan die ik me kan voorstellen.

Tijdens mijn werk in de gezondheidszorg als ziekenverzorgende merkte ik hoe fijn ik het vond om zorg aan huis te kunnen bieden. Ik heb toen veel mensen mogen bijstaan in hun laatste levensfase. Hier leerde ik te luisteren naar niet gesproken woorden en de wensen aan te voelen. 

Na het plotselinge overlijden van mijn moeder kreeg ik de behoefte om me meer te gaan verdiepen in de uitvaartwereld en mensen bij te mogen staan bij het invullen van een persoonlijke uitvaart. Het is een vak waarbij ik mijn kwaliteiten, kennis en werkervaring iedere dag kan toepassen.

Het bijstaan van mensen in een moeilijke periode doe ik graag en met liefde. Als ik iemand kan helpen met afscheid nemen dan weet ik dat dit helpt met het verlies verwerken. Met rust, aandacht en een vleugje humor probeer ik om onzichtbaar, zichtbaar te zijn. Ik weet wanneer ik een stapje naar voren moet doen om mijn kennis toe te passen, maar ook wanneer ik een stapje naar achteren moet doen wanneer het moment daar om vraagt. Het is erg persoonlijk werk wat ik met veel plezier doe.