Search
Close this search box.

Mayke

Uitvaarten laten leven, niemand is standaard

Na het opdoen van ervaring als kapsalon-eigenaresse, het hebben van een eigen onderneming en ook de organisatie van feesten en partijen, kwam Mayke tijdens dit organiseren voor het eerst in aanraking met het gedeeltelijk verzorgen van een uitvaart. En juist dát gedeelte van haar werk interesseerde haar bovenmatig.
Verzorgen en ontzorgen van anderen is Maykes natuur. Het bij staan van mensen in hun meest kwetsbare periode en ze laten ervaren dat een uitvaart net zo uniek kan zijn als de persoon zelf, dat maakt het werk voor deze Bestse dame bijzonder. 

Met de drang om een afscheid in het teken van het leven te neer te zetten, tradities te doorbreken, vernieuwing door te voeren en statements te maken, geeft Mayke de families alle ruimte om mee te denken en te komen tot het meest passende afscheid.


‘Uitvaarten laten leven. niemand is standaard, dus een uitvaart hoeft dat ook niet te zijn. Gebruik een mooie wade in plaats van een kist. Zet thuis de frituurpan aan ter vervanging van de cake in de aula. Ga de natuur in voor een afscheid of juist een café. Geen zwarte kleding, maar een bloemetjesjurk.’ Zo hamert Mayke enkele voorbeelden op. Het gaat haar om transparantie in de werkwijze, de unieke benadering, passend bij de persoon en voor ieder budget. De energie die Mayke meebrengt zet ze deskundig in en past perfect in het team van Berdien.

vraag hier je gratis wensenboekje

Van alle dingen in het leven is er één ding zeker: het leven is eindig. Of je nu veel of weinig met de dood bezig bent, soms is het fijn om alvast over sommige dingen na te denken. Om te lezen over hoe het werkt wanneer je er niet meer bent. Waar je geliefden straks over na moeten denken en waar je ze misschien kan bij helpen. Zodat jij én jouw geliefden een afscheid krijgen dat past bij wie je bent.