Wensenboekje

omdat het ook anders kan

Wensenboekje

Van alle dingen in het leven is er één ding zeker: het leven is eindig. Of je nu veel of weinig met de dood bezig bent, soms is het fijn om alvast over sommige dingen na te denken. Om te lezen over hoe het werkt wanneer je er niet meer bent. Waar je geliefden straks over na moeten denken en waar je ze misschien kan bij helpen. Zodat jij én jouw geliefden een afscheid krijgen dat past bij wie je bent.

Het wensenboekje is speciaal gemaakt voor mensen die een duidelijk beeld hebben over hun afscheid. Soms is er maar een deel helder, soms een heleboel, maar altijd zal het je nabestaanden helpen jouw afscheid vorm te geven.

In het boekje kun je lezen wat er allemaal bij komt kijken vanaf het moment van overlijden. Ook zijn er een groot aantal dingen waar je alvast kan invullen wat je wensen zijn, voor wanneer het nodig is. Welke dingen belangrijk zijn en wat je mooi lijkt. De vragen zullen je nabestaanden helpen om tijdens de emotionele periode na jouw overlijden de wensen over te brengen aan de uitvaartbegeleider. Uiteraard is er veel ruimte voor eigen wensen tijdens een afscheidsceremonie. Zie dit boekje als een beginpunt, een leidraad, en voel je vrij om aan te vullen waar je iets mist. Het wordt jouw afscheid.

Het bestellen van het boekje is heel eenvoudig. Laat hier je gegevens achter en ik stuur het boekje snel toe. Ook is het boekje gratis verkrijgbaar bij ’t Bint, Markt 13 in Oirschot. 

“Mijn aandacht gaat uit naar een persoonlijke sfeer tot aan de uitvaart en ook daarna.”

Berdien van der Ven

Uitvaartwensen

Vraag hier uw gratis wensenboekje aan

Toch nog wat vragen ….