Afscheid nemen in familiaire sfeer

Afscheid nemen in familiaire sfeer

De weg naar het definitieve afscheid zou voor iedereen op de meest persoonlijke manier mogelijk moeten zijn. Maar niet iedere nabestaande heeft de mogelijkheid of wens om de overledene in eigen huis op te baren. Berdien Uitvaartbegeleiding heeft speciaal voor deze situaties een Familiekamer: ’n Laatste Groet.

Familiekamer als extra service

Berdien Uitvaartbegeleiding begrijpt dat na een overlijden een turbulente en verwarrende tijd aanbreekt. Naast de rust die de uitvaartbegeleiding brengt, is het afscheid nemen van jouw dierbare het allerbelangrijkste. Daarom biedt Berdien Uitvaartbegeleiding de Familiekamer aan. Een kamer speciaal voor de overledene en zijn of haar familie. Met een eigen sleutel, eigen ingang en altijd toegankelijk.

Bezoeken op gevoel

De periode tussen het overlijden en de uiteindelijke uitvaart is een bijzondere tijd. Verdrietig, soms vol ongeloof en vaak voor de nabestaanden een situatie die ze nooit eerder meemaakten. Naast alle praktische zaken die geregeld moeten worden, is het emotionele afscheid zeker zo belangrijk. Zolang de overledene nog niet is begraven of gecremeerd, is deze persoon nog fysiek aanwezig. Hoe fijn is het dan dat je jouw dierbare op ieder gewenst moment kunt bezoeken of zelfs aanraken?
De Familiekamer is speciaal ontworpen om een lichaam onder de juiste condities op te baren, zodat de overledene altijd op zijn of haar mooist bezoek kan ontvangen. Wil je graag gebruik maken van de Familiekamer bij Berdien Uitvaartbegeleiding? Neem dan contact op.

Familiekamer opnemen in Wensenboekje

Niet iedere uitvaartonderneming heeft een eigen Familiekamer. Wil je zelf graag na je overlijden te ruste gelegd worden in een Familiekamer? Bespreek dit tijdens een Gesprek bij Leven of leg het vast in het Wensenboekje. Voor nabestaanden is het heel prettig wanneer jouw wensen duidelijk zijn. Dat geeft rust en zekerheid dat het afscheid zal zijn, zoals gewenst.

Kiezen voor de begeleiding van Berdien, betekent persoonlijk tot in het kleinste detail mét extra service.